Известният български състезател с дългогодишен опит на ринга Любомир Геджев, съвместно с кондиционния треньор и негов ученик Велко Гюров организират спортни лагери за всички възрасти, в които могат да се включат както любители, така и професионални спортисти. Тандемът обяви предстоящия си летен лагер, който организира за трета поредна година на българското черноморие в Лозенец.

Тази година Спортен летен лагер продължава традицията на качествено спортно обучение и почивка, но за разлика от предните издрания, този път фокусът върху тренировките няма да бъде бразилското жиу житцу, а граплинга за ММА. ММА е най-комплексния боен спорт, а граплингът е един от основните компоненти в него. Уникалната комбинация от тренировки и отдих на море привлича участници от всички възрасти и нива на подготовка.

Лагерът се провежда под ръководството на двама изключителни треньори – Любомир Геджев, който има черен колан по Бразилско Жиу-Жицу 3-ти дан, ММА шампион на WFC в средна категория и президент на LG Sport. Любомир е създател на едни от най-успешните бойни събития в България през последните години и Велко Гюров, който има черен колан по Бразилско Жиу-Жицу, многократен шампион от турнири в България и Европа, републикански шампион по ММА и сертифициран инструктор, отговорен за силово-кондиционната подготовка на редица български бойни атлети.

Спортният лагер ще се проведе в най-добрата спортна база на българското Черноморие, на метри от плажа. Лагерът е подходящ за всички възрасти и нива на умения като участниците ще бъдат разпределени спрямо тези критерии за пълноценното изживяване на всеки един от тях. Основната цел е да се съчетае активната тренировка и подготовка за предстоящи събития с пълноценната почивка, предлагайки незабравимо изживяване за всички участници.

Италиански дифузер от SELYNTA си вземи сега.

Станете почитатели на Dividento.com във Facebook