Тридесет и четири родни фирми и общини представят страната ни на пролетното туристическо изложение в Румъния, което се провежда в най-големия изложбен център в румънската столица, Ромекспо. Щандът на България се отличава като най-големият в сектора на международните участия, с площ от 300 квадратни метра.

От днес до 18-ти февруари, изложителите предлагат широк спектър от ексклузивни отстъпки, „ол инклузив“ пакети и промоции както за градски бягства, така и за екзотични ваканции. Посетителите на събитието имат възможността да закупят почивка от седем нощувки в Анталия, Турция, с полет и режим „ол инклузив“ на цена от 389 евро или почивка от пет нощувки в България за 89 евро.

Отстъпки до 50 процента се предлагат за градски почивки в Барселона, Рим, Истанбул, Атина, Лисабон, Париж, Мадрид, Лондон, Милано и Флоренция, заедно с летни ваканции с отстъпка до 40 процента в България, Турция, Гърция, Испания, Италия или Кипър. За екзотичните дестинации, луксозните пакети са налични, като цените са намалени с до 30 процента за Бали, Малдивите, Мавриций, Сейшелите или Пунта Кана.

Агенции и туроператори предлагат оферти и за празниците 1 май и Великден на румънското крайбрежие или в сърцето на Карпатите, с отстъпки до 30 процента.

Изложението е отворено за посетители от 15-ти до 17-ти февруари от 10:00 до 18:00 часа, а на 18-ти февруари – от 10:00 до 16:00 часа. Входният билет е 20 леи (8 лв.). Сред партньорите на събитието е и Българо-румънската търговско-промишлена палата.

Миналата година туристическото изложение привлече над 20 000 посетители в Ромекспо. Тогава страната ни бе с най-големия щанд, предлагащ възможности за морски, планински, СПА, културен и исторически туризъм на площ от 250 квадратни метра.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Dividento.com във Facebook