Технологичният гигант „Епъл“ направи грандиозно представяне на своите най-нови продукти на специално организирано онлайн събитие, като по този начин отбеляза 40-годишнината от производството на първия компютър „Мак“ (съкратено от Макинтош). Компанията обяви пред световната публика новите си преносими компютри „МакБук Про“ (MacBook Pro) и настолен компютър „АйМак“ (iMac), както и три чисто нови чипове за тях – „Ем3“ (M3), „Ем3 Про“ (M3 Pro) и „Ем3 Макс“ (M3 Max).
С новите модели, „Епъл“ стреми да задоволи потребностите на различни групи потребители, включително дизайнери, музиканти, софтуерни разработчици и изследователи на изкуствен интелект. Новите продукти обещават подобрена производителност и дълъг живот на батерията, което ги прави идеален избор за професионалисти в тези области.

С новия „МакБук Про“, „Епъл“ предлага две версии – 14-инчова и 16-инчова. 14-инчовата версия ще стартира с цена от 1599 долара, докато по-голямата 16-инчова версия ще започне от 2499 долара. Очаква се продажбите на новите лаптопи да започнат следващата седмица. Този ход на компанията със сигурност ще привлече вниманието на множество потребители, предвид подобрената функционалност и конкурентоспособните цени.

С новия настолен компютър „АйМак“, „Епъл“ предлага изключителен дизайн и производителност на стойност, като го пуска на пазара с цена от 1299 долара. Този продукт е наличен в момента и обещава да бъде един от най-желаните настолни компютри със своята модерна визия и мощни характеристики.

Една от ключовите новости на събитието е и обновената линия чипове на „Епъл“, които използват дизайнерска технология на „Арм“. Новите „Ем3“ чипове се очаква да предложат значително по-добра производителност в сравнение с предишната линия „Ем2“, която беше пусната през юни миналата година. Тези чипове обещават и подобрена ефективност на батерията, което е от съществено значение за мобилните професионалисти.

С промяната в дизайна и ценообразуването на „МакБук Про“, „Епъл“ цели да привлече нови потребители и да задоволи нуждите на бизнес сегмента. Намаляването на цената на 14-инчовия „МакБук Про“ от 1999 на 1599 долара може да означава, че по-евтиният 13-инчов модел няма да бъде повече наличен. Това решение на компанията може да насочи още повече вниманието към новите и по-мощни модели.

Във време, в което бизнесът на „Епъл“ с преносими компютри се е удвоил от 2020 г. насам, компанията със сигурност се утвърждава като водещ играч в този сегмент. Предварителни оценки от Международната корпорация за данни (IDC) показват, че „Епъл“ е увеличила пазарния си дял до близо 11 процента. С новите продукти и чипове, компанията се надява да продължи този успех и да задоволи нуждите на широк кръг от потребители.

В заключение, представянето на „Епъл“ на най-новите си продукти и чипове обещава подобрена производителност и функционалност, което ще радва професионалисти и потребители по целия свят. Със своята постоянна иновация и ангажимент към качеството, „Епъл“ продължава да бъде водещ играч в технологичния свят и да променя начина, по който използваме компютрите в нашия ежедневен живот.

Качествени мъжки дрехи на достъпна цена от онлайн магазин Sybrelo си грабни сега.

Станете почитатели на Dividento.com във Facebook