Легендарният боксьор Майк Тайсън се включва в бизнеса с медицинска марихуана и обяви партньорство с израелската компания Inter Cure. Inter Cure ще отглежда, произвежда и разпространява изключително продуктите на бившия шампион. Партньорството се осъществява със собствената марка на Тайсън и неговата компания „Тайсън 2.0“, която е основана през октомври 2021 година.

Тайсън сподели в интервю за „The Claman Countdown“, че сделката е нещо, в което „никога в милион години не повярвал, че може да се случи“. „Имам най-добрият отбор в света и много голям късметлия съм да съм в тази позиция“, каза той. Тайсън добави, че работи с „най-добрите отглеждачи“ и хора, които са били в индустрията години наред. „И така, аз получавам най-добрите отглеждачи в света и се присъединявам към отбора им. Ставаме бизнес партньори и аз мога да капитализирам и развивам канабис индустрията“, сподели той.

Председателят на InterCure и бившият израелски премиер Ехуд Барак се обади в предаването, за да обсъди партньорството и заяви, че марката Tyson 2.0 е „известна с качеството на хранителните добавки“. Барак каза, че компанията ще се стреми да разпространява продуктите на Тайсън в Германия, Австралия, Великобритания, Европа и още други държави.

Тайсън също си е сътрудничил с боксовия шампион и бивш съперник Евандър Холифийлд за общ проект в канабис индустрията и представи специална линия от хранителни добавки с названието „Светци“. Двамата се прочуха със своя сблъсък през 1997 година за шампионския пояс на WBA в тежка категория, в който Тайсън отгриза част от ухото на Холифийлд.

„Трябва да разгледаме нещата разумно. Това е предприемачество и в предприемачеството всички можем да бъдем приятели и да изкарваме много пари“, каза Тайсън.

„Обясних на човек, че ние сме единствените двама боксьори, които все още получават заплащане за битка, която е на 30 години.“

Тайсън добави, че той и Барак не са просто в канабис бизнеса, а в „бизнеса със заздраве“ и „бизнеса за преодоляване на травми“. Барак сподели, че марихуаната може да се използва не само за забавление, но и за лечебни цели. „Наистина… тя лекува войници, помага при следбоен стрес и на младите хора с епилепсия и много други заболявания, които могат да бъдат облекчени с помощта на аптеките и лекарите“, обясни той.

Качествени мъжки дрехи на достъпна цена от онлайн магазин Sybrelo си грабни сега.

Станете почитатели на Dividento.com във Facebook