Ако се разкъсвате между рустик и модерния стил, вие сте попаднали на правилното място. В тази публикация ви предлагаме 9 начина да комбинирате двата стила при интериора и декорацията – запазвайки уюта на рустика и го актуализирайки с модерен дизайн. Да започваме.

Идеалният цвят

В селските пространства бялото е цветът. Сивото, от друга страна, е ключовият нюанс за модерните пространства. И така, сега знаете всичко, което трябва да направите. Просто е. Смесете ги при декорацията на дома.

Дърво като централен елемент

Без съмнение този материал е задължителен. Отдайте на дървените аксесоари и мебели главна роля във вашето пространство и бъдете смели. Комбинирайте различни видове дърво и в различни нюанси.

Естествен текстил

За вашите тъкани изберете естествени материали като памук, вълна или лен. И заложете на еднакво естествени цветове като бежово, кафяво или бяло.

Задължителна украса

Като кошници, свещници и вази. Кошниците и кутиите, изработени от естествени влакна, са основни елементи в рустикален интериор. Съчетайте своя декор с ултрамодерни свещници или вази, които сами по себе си са израз на стил и се насладете на най-доброто от двата стилни свята.

Отворени пространства

Най-модерните къщи са пълни с отворени пространства, особено кухня-трапезария или хол-трапезария. Използвайте ги, за да създадете по-актуално настроение със съвременни линии и модерни части.

Модерни мебели

Има елементи, които сами по себе си създават модерния вид – като табуретки. Ако все още нямате, сега е моментът да добавите към кухнята си.

Материали като метал

Металът ще ви помогне да разчупите рустик стила и да запазите външния вид свеж. Вие решавате: да го добавим като декоративен елемент с лампа или масичка или под формата на изцяло метален мебелен модул?

Рафтове и етажерки с изчистени и семпли линии

Най-важното е да изберете мебели с прави линии, изработени предимно от дърво и с актуален дизайн. Открийте нашите етажерки и рафтове в онлайн магазина ни KaboWood .

Създайте визуална хармония

Вече знаете всички ключови моменти за подреждането на уютен, селски дом с готин и съвременен декор. Не забравяйте да изберете парчета, които могат лесно да съществуват заедно за визуално хармонично пространство. Комбинирането на цветове и материали ще ви помогне да получите правилния резултат.
Станете почитатели на Dividento.com във Facebook