Уебсайт възнамерява да заплати 1000 долара на човек, който да гледа цялата филмова сага „Бързи и яростни“ в продължение на две седмици.

Търси се „експерт по претенции от катастрофи“, който да гледа повече от 20 часа филмовата сага в продължение на две седмици.

За да станат част от този проект, кандидатите трябва да имат възможност да гледат всички филми в своя дом или в кино. Тези, които изразят интерес към работата, могат да се запишат до 19 май, а победителят ще бъде обявен на 26 май.

Сагата „Бързи и яростни“ е известна със своите впечатляващи автомобилни сцени и високи скорости. Филмовата поредица започва през 2001 година и е претърпяла значително развитие през годините. „Бързи и яростни 9“ върна феновете в киносалоните след прекъсването на прожекциите през 2020 година поради пандемията от COVID-19. Само в първата седмица след премиерата си през месец юни, филмът успя да изкара над 400 милиона долара.

Предстоящият десети филм излеза на 19 май.

Мисията на „експерта по претенции от катастрофи“ е да проследи всяко катастрофиране на автомобили във всеки филм. Той ще трябва да отбележи всички автомобилни инциденти, които довеждат до щети.

Организацията има за цел да използва резултатите от работата на „експерта по претенции от катастрофи“, за да оцени застрахователното въздействие от безотговорното шофиране, което може да бъде породено от влиянието на филмовата поредица.

Въпреки че може да има много спекулации относно влиянието на филмовите поредици върху зрителите, е важно да се отбележи, че всеки човек има отговорността да кара отговорно на пътя. Не можем да прехвърлим на филмовата индустрия отговорността за безотговорното поведение на шофьорите.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на Dividento.com във Facebook